Grib naturen og kast mobilen væk

Går du og overvejer en tur ud i det blå? Måske du frygter, at du vil savne dit dejlige Yousee netværk, som giver dig adgang til alle de sociale medier. Men alt det kommer du hjem til, og dit mobil dækningskort kan du se frem til at nyde, når du er i hjemmet. Nyd naturen, mens du er i den. Så hvorfor ikke tage på en dejlig tur ud i den skønne natur, som hele verden har at byde på? Her bliver du inspireret til nogle af de ting, som du kan lave i naturen i ind- og udland.

Fisketur

En hyggelig, og for mange, undervurderet ting at lave i naturen er at fiske. Hvad end du sejler ud i de norske fjorde, fisker i en dansk sø eller står mellem de skyhøje bjerge i Canada, så er en fisketur noget for hele familien. Ofte er det gratis og super underholdende – hvis der altså kommer noget på krogen.

Vandretur

En klassiker er at tage på en vandretur. Hvad end du foretrækker Mols Bjerge, Rebild Bakker, Runyon Canyon i Los Angeles eller Caminoen i Sydeuropa, så er en vandretur en fantastisk måde at opleve naturen på.

Kanotur

Trænger du til en tur udover det sædvanlige, så må du tage på en kanotur. Det er både sjovt, afslappende og måske vådt? Kanoture er hyggelige, både med familie og venner. Tag en madpakke under armen og nyd naturen og vandet.

Telt- eller shelter

Vil du lidt tættere på naturen end normalt? Så bør du overveje at sove ude i den. Hvad end du tager på telttur eller sheltertur, så vil du opleve den fantastiske natur, og det gælder både i Danmark eller i udlandet. Vågn op til lyden af fuglefløjt eller rindende vand.

Pluk bær

En hyggelig til at foretage sig i naturen med selv de mindste børn er at plukke bær. Nogle steder i naturen i Danmark er det tilladt at plukke friske bær. Mums, det er da bare lækkert!

Lav bål og picnic

En aktivitet for hele familien kan være at lave et dejligt bål med tilhørende picnic. Om i er til snobrød, skumfiduser, pandekager, medbragte sandwich eller noget helt femte er kun noget fantasien sætter grænserne for.

Sejl en tur

Hvad med at nyde naturen fra vandsiden? Ved bådleje kan du enten sejle på verdens smukke have, i de hyggelige, danske søer, som med garanti vil skabe nye, gode minder og hyggelige stunder for dig og dit resterende mandskab.

Rul til toppen