Tips til miljøvenlige outdoor-ferier med hund

Covid-19 har forandret ufattelig mange menneskers liv. Også manges ferieplaner er blevet påvirket af den verdensomspændende virus, men det betyder langt fra, at sommeren er aflyst. Der findes nemlig masser af muligheder for at holde dejlige, afslappende ferier herhjemme i Danmark, og fordelen ved dette er, at ens hund nemt kan komme med på ferien og nyde godt af den øgede kvalitetstid i den danske natur.

En klassisk bilferie rundt til fantastiske outdoor-områder i nærheden indebærer desuden mindre stress, planlægning og dyre former for alternative transportmidler. Her får du tips til din næste outdoor-ferie med hund, så også du kan få en spontan og dejlig sommerferie med alle familiens medlemmer.

Natur og frisk luft

Det er utrolig forfriskende at befinde sig i naturen. Vores hverdag kan til tider føles presset, og mange vil nok kunne nikke genkende til følelsen om manglende overskud. Det er derfor en rigtig god idé at tilbringe sin næste ferie i det fri, og det er oplagt at medbringe sin hund på turen, så også den kan snuse til det grønne i nye, spændende omgivelser.

Når man rejser med hund, er det vigtigt at forenkle rejsen en smule, så ens kæledyr ikke vil blive stresset af nye indtryk. Man kan med fordel medbringe enkelte kendte elementer på turen, som eksempelvis hundens hundekurv, yndlingslegetøj og livret. Læs mere om hunde hos Bullerbox.dk og lær mere om menneskets bedste ven.

Rigelige gåture er også utrolig vigtige – især når man kører i bil i flere timer i streg. I ukendte omgivelser kan det være en god idé at lade hunden gå med snor, idet man aldrig kan forudse, hvad det kan ske. Prøv at se på ferien som en mulighed for at nyde tiden med din hund og sætte pris på muligheden for at medbringe den som en essentiel del af familien.

Rul til toppen