Stålspær – den eneste rigtige løsning miljømæssigt

Stålspær er et yderst miljøvenligt konstruktionsmateriale til bygninger og boliger. Over de sidste årtier har stålindustrien været med til at være en af de brancher der har reducere drivhusgasser mest. I takt med at byggeindustrien forsøger at blive grønnere, er der flere boligejere, arkitekter og bygningsingeniører der ønsker at benytte sig af stålspær for at imødekomme en mere bæredygtigt konstruktion samt effektiv arkitektur. Det er der mange grunde til.

Stål er mere end genbrug, det er multibrug

I nogle lande, har det været muligt at genbruge op til 93 procent af stålmaterialer, fra skrottet stål. Stålmaterialet er et af de mest bæredygtige elementer vi har til konstruktionen af vores boliger og bygninger. Det mister ikke sin fysiske værdi som konstruktionsmateriale og er derfor yderst bæredygtigt for vores miljø. Det kan ikke bare genbruges, men multibruges – da vi kan genbruge det igen og igen og igen. Det er en af de bedste måder inden for byggesektoren som vi kan bruge til at passe på vores miljø.

Stålspær beregning skal udføres korrekt

Private og erhvervsdrivende får normalt hjælp med hensyn til stålspær beregninger ved diverse byggeprojekter. Hvad end man ønsker en større lade, et mindre værksted eller en ny hal, så er beregning af stålspær et af de vigtige fundamenter i selve byggeprocessen. Stålspærrerne er den bærende struktur for hele bygningen og beregningerne inkluderer ofte komplekse geometriske overvejelser omkring spærrernes længde, benhøjde, spændvidde med mere, samt de forskellige typer af spær og meget andet.

Stålspær beregning skal ikke løbe op i pris

Calceku ApS, en erfaren ekspert indenfor byggebranchen, anbefaler alt efter typen af byggeri, at der er nogle helt præcise betragtninger og beregninger man må prioritere, for at undgå at byggeriet ender med at løbe op i pris. Uanset behov eller byggeprojekt, så er det vigtigt at stålspær beregningen udføres i korrekte dimensioner og typer af spær og rammer. Det behøver ikke være svært at holde prisen fast hvis man ved hvad man har med at gøre. Og man arbejder med et eftertragtet materiale når det gælder stål.

Stål er førstevalg af mange grunde. Det tager ikke fugt, mug eller skimmel svamp til sig og har ikke brug for speciel behandling og kan bruges igen og igen. Når først byggeprojektet er fuldført kan man være sikker på at vide, at med den rigtige beregning, at man har fået et godt resultat der er bæredygtigt.

Rul til toppen