Hold din ferie i naturen

Hold din ferie i naturen

Når du skal på ferie næste gang, er det ikke sikkert, at du behøver at tænke på at booke hotelovernatninger til dig og familien. For I kan jo vælge at tage på ferien i naturen næste gang.

 

Der er mange danskere, der er blevet glade for at holde ferie i naturen, og det kan også være, at det er det helt rette valg for dig og din familie i år.

 

Inden du tager afsted, kan det være en god idé at finde plantesæk tilbud, så du har fået det klaret.

Din ferie kan starte lige uden for døren

Der er ingen, der siger, at du absolut skal flyve til et af de varme lande for at kunne holde ferie. Du kan lige så nemt holde ferie herhjemme, og din ferie kan starte lige ude på den anden side af din hoveddør.

 

Der kan sagtens ligge en ferie i at cykle eller vandre din region rundt, hvor du overnatter i naturen og laver mad over en trangia, hvis du har mod på det. Det behøver ikke at involvere en bilferie til Italien eller en flyrejse til Kreta.

Cykelture og vandreferier hitter i Danmark

Under Corona blev det jo yderligere populært at holde ferie i Danmark. Men mon ikke at danskerne bliver ved med at holde ferie på den anden side af pandemien?

 

Vi er i hvert fald blevet utroligt glade for at cykle og vandre rundt i det danske landskab, og det er en rigtig sjov og oplevelsesrig måde at holde ferie på, hvor du samtidig er sikret en masse aktivitet og motion, som er godt for hele familien.

 

Det kræver lidt planlægning, men det er til at have med at gøre, og I kan jo altid bare starte ud med en forlænget weekend, så I hurtigt kan komme hjem og passe jeres ananas æbler igen.

Billig ferie – rig på oplevelser

Det er langt hen af vejen også en meget billig måde at holde ferie på. I skal som regel bare have det med, I skal spise på turen, men selve overnatningen kan nemt være gratis ude i midt i naturen, og der er ingen dyre butikker, hvor I kan shoppe alle jeres penge væk.

 

Og så bliver både du og din familie rig på oplevelser, og I får sikkert set nogle ting, som I aldrig har oplevet før, selvom I ikke engang vælger at tage langt væk.

Rul til toppen