3 tips til dig der vil overnatte i naturen

3 tips til dig der vil overnatte i naturen

Har du planer om at overnatte i naturen inden for den nærmeste fremtid, har vi her tre gode tips til dig, som kan hjælpe dig med at få en rigtig god tur.

 

Om du bare vil overnatte ude i din egen have og nyde søjlekirsebær fra kirsebærtræerne, eller om du vil ud i det mere barske natur og måske sove under åben himmel, er naturligvis helt op til dig selv.

1 – Medbring masser af snacks

For det første er det vigtigt, at du ikke går ned på snacks, når du er ude i naturen. Selvom du naturligvis ikke bare bør medbringe flere kilo slik, kan det være godt med en række forskellige, måske endda også sunde, snacks, som du lige kan dykke ned i, hvis energiniveauet er ved at dale.

 

Har du planer om at være i naturen uden at komme i nærheden af en butik i flere dage, kan det være godt med en lang række snacks, så du også får noget energi i kroppen, hvis du eks. skal bevæge dig meget på din tur.

2 – Tænk over hvordan du vil overnatte

Så skal du også tænke over, hvordan du har lyst til at overnatte i naturen. Der er jo flere forskellige måder, du kan gribe det an på, og hvad der er rigtigt for dig, kan kun du vide.

 

Det kan være, at du gern vil sove i telt. Så skal du i gang med at finde dig et godt telt, som du kan tage med dig.

 

Det kan også være, at du gerne vil sove under åben himmel, i shelter, i hængekøje over bølgekronet storkenæb eller hvad det nu kan være. Finder du ud af dette i god tid, har du bedre chancer for at forberede dig til turen med det rette udstyr.

3 – Husk at have strøm på din mobil

Sidst, men ikke mindst, kan det være en rigtig god idé at have en mobil med og en powerbank, så du kan lade den op. Er det for at komme væk fra alt det elektroniske, at du tager i naturen, kan det virke dumt at tage en mobil med. Men det er nu også bare så du har den i nødsituationer, hvis du får brug for det.

 

Ellers kan du jo bare lade den ligge slukket i tasken under hele turen, hvor du forhåbentlig ikke får brug for den.

Rul til toppen