Sådan gror du cannabis derhjemme

Mange tror at det at gro cannabis derhjemme er en sand videnskab, men det behøver faktisk ikke være hverken dyrt eller udfordrende at starte dit eget homegrow. Går du med en drøm i maven om, at begynde at gro cannabis derhjemme? Så er det bare om at springe ud i det. Vi har her samlet en lille hjælpende guide til, hvordan du bedst muligt kommer i gang med at gro cannabis derhjemme.

Vælg de rigtige frø

Hvilke frø skal du have fat på til dit homegrow? I bund og grund er det en smagssag. Du får den bedste oplevelse med din dyrkning, hvis du læser godt på på de forskellige frø, før du gør dit køb. Du finder et kæmpe udvalg af cannabis frø på Sensimilla, hvor du kan shoppe alt fra autoblomstrende frø, indendørs eller udendørs frø samt medicinske cannabisfrø og meget mere. Dyrkningen afhænger af den type af frø du vælger, så overvej hvor god plads du har derhjemme, så du vælger en type frø, der matcher dine behov.

Forskellen på indendørs og udendørsdyrkning

Der er selvfølgelig stor forskel på om du vælger frø til indendørs eller udendørs brug. Fordelen ved indendørs dyrkning er at du ikke skal tage hensyn til vejret, og selv kan administrere vandingen af dine planter. Dog kan det hurtig blive dyrt da du skal investere i groudstyr til hjemmet. Du kan finde mere information om indendørsfrø på Sensimilla samt, hvordan du passer dem bedst. Se også vores store udvalg af groudstyr og tilbehør på Homegrow. Vælger du derimod udendørsdyrkning kræver disse planter minimal pleje og optager heller ikke plads i hjemmet. Dog kan vandingen blive udfordrende, og planterne bliver også mere synlige for naboerne.

Selve dyrkningen

Når du har fundet dine rette cannabisfrø, så er du klar til at dyrke. Når frøet er i sin forspirings fase, så er det tid til at plante frøet i god nærende jord. Universal pottejord er tilstrækkeligt, hvis du sørger for der er rigeligt med næringsstoffer i jorden. De fleste cannabisfrø elsker masser af lys. Så sørg for de står enten i sollys eller under en kraftig groplante. Hvis du dyrker planterne indendørs, så skal du sørge for god luftcirkulation, så de får masser af frist luft under dyrkningen. Afslutningsvis skal planterne have vand. Cannabisplanten er ikke en stor vandsluger. Du skal derfor kun vande meget lidt af gange i fuldkommen udtørret jord.

Rul til toppen